banner ads

Breaking News
www.nightlifers.gr

Προσωρινή διακοπή πτήσεων προς Τρίπολη



Η Δυσλειτουργικότητα καθώς και η μη ύπαρξη ασφάλειας που παρατηρεί η αεροπορική εταιρεία Ethinhad Airways την οδηγεί στη διακοπή πτήσεων προς τη πρωτεύουσα της Λιβύης,την Τρίπολη...
Ο κρατικός αερομεταφορέας των Αραβικών Εμιράτων ανακοίνωσε τη διακοπή επιβατικών πτήσεων και cargo μέχρις ότου αποφασιστεί το μέλλον των πτήσεών της στο εν λόγω αεροδρόμιο. 

Ο Captain Richard Hill, Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών της Etihad Airways,δηλώνει σχετικά:

«Μετά λύπης μας αποφασίσαμε την προσωρινή διακοπή των πτήσεων στη Τρίπολη».

«Καθώς η ασφάλεια και η προστασία των επιβατών, των εργαζομένων και των περιουσιακών μας στοιχείων παραμένει η νούμερο ένα προτεραιότητα μας, εκτιμήσαμε την παρούσα κατάσταση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης και καταλήξαμε πως δεν τηρείται το απαραίτητο επίπεδο ασφαλούς λειτουργίας που απαιτείται στις πτήσεις της Etihad Airways. Τη στιγμή που θα είμαστε ικανοποιημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στο αεροδρόμιο θα συνεχίσουμε τα δρομολόγια από και προς την πρωτεύουσα της Λιβύης».

Η εταιρεία ωστόσο έχει ενημερώσει το επιβατικό της κοινό καθώς και τους ενδιαφερόμενους μεταφοράς εμπορευμάτων,γι' αυτήν τη διακοπή ενώ θα προβεί σε οικονομικές αποζημιώσεις. 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Copyright © 2012-2014 Aeroporilikia. All Rights Reserved.